Eflani Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü

Telefon : İş Tel 0 370 461 2044 Müdür Cep 0505 694 06 77
Belgegeçer : 0 370 461 2044
WEB https://eflaniogretmenevi.meb.k12.tr
Adres : Kurumumuz ilçenin kuzeyinde Çelebiler Yolu üzerinde yer almakta olup toplu servis araçlarına uzaklığı 200 m. civarındadır. Adres Candaroğulları Mahallesi Lise Caddesi No 55 Eflani
VİZYON : Kaliteli, yenilikçi ve kendini sürekli geliştiren hizmetlerimiz ile öğretmenevlerinin örnek model aldığı öncü bir kurum haline gelebilmektir.
MİSYON : öğretmenlerimize ve bizden hizmet alan her bireye daha kaliteli hizmet veren bir öğretmenevi olmak.Müşterilerimizin konaklama ,yeme-içme, dinlenme ve eğlenme ihtiyaçlarını karşılayan bir retmenevi olmak. Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda yasa ve yönetmelik çerçevesinde sosyal, kültürel tesis özelliğini ve kalitemizi koruyan sürekli geliştiren bir öğretmenevi olmak.
BAŞARILAR : Eflani Öğretmenevi ve ASO yeni yapılanmasıyla ilçemize gelen misafirlere hizmet verebilme gayreti içerisindedir.

Otel Odası :10
Öğretim Şekli :-
Saatler : -
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : -
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Karayolu ile sağlanır.
Yerleşim Yeri : Karabük iline bağlı olan ilçemiz Karabük´e 45 Km., Bartın´a 95 Km. Kastamonu´ya 86 Km. uzaklıktadır.Karabük-Kastamonu-Bartın üçgeni arasında yer alır.Merkez nüfusu 2200 dür.Halkın çoğunluğu tarım ve hayvancılıkla uğraşır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezinde yer alır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :